Overslaan en naar de inhoud gaan

Op onze blog delen we updates over wat ons bezighoudt bij Quivvy en brengen we nieuws, tips & inspiratie voor Citrix Podio. Laat je inspireren door de vele manieren waarop je Podio kan laten werken voor jouw bedrijf.

Stagiairs gespot @ Quivvy HQ!
Ons team wordt de komende 3 maanden versterkt door stagiairs Jarne en Pieter-Jan. Zij doen voor ons aan Podio-gerelateerde ontwikkeling en onderzoek.
Onze plannen voor 2022
Podio Packs, Podio-beheer van betalingen & facturen, en Podio-gestuurde mobiele apps en websites. Een greep uit onze plannen voor het nieuwe jaar.
Quivvy is nu ProcFu partner!
ProcFu is een populaire Podio-extensie waarme je geavanceerde scripts en Mini Apps (mobielvriendelijke webportalen) kan toevoegen aan Podio.
Bavo @ Supercharged! Podcast
Bavo van Quivvy deelde zijn ervaringen als Podio-nieuweling in de Supercharged! Podio Podcast over de uitdagingen & ontdekkingen van leren bouwen in Podio.
Quivvy Portal: Nieuw klantenportaal
Quivvy Portal biedt onze klanten een centrale plaats om het werk dat we voor hen doen op een transparante manier op te volgen en erover te communiceren.
Podio-licenties voordeliger via Quivvy
Quivvy is een officiële Podio-verdeler geworden voor Citrix. Vanaf nu kan Quivvy uw Podio-licenties kan beheren, tegen een beter tarief. Lees meer in dit artikel.
QuivvyTools op de Citrix blog
Bij het onderhouden en verbeteren van Podio-systemen is inzicht in structuur cruciaal. Op de Citrix blog lees je hoe QuivvyTools je daarbij helpt.
CEO Mike @ Supercharged! Podcast
Onze CEO Mike besprak op de Supercharged! Podio podcast de veelgemaakte fouten bij het ontwerpen, bouwen en bijschaven van Podio-systemen.
Welkom Bavo (Allrounder)
Bavo De Cooman, voorheen onze creatieve freelancer, maakt nu fulltime deel uit van de Quivvy-familie. Hij neemt ook Podio support voor zijn rekening.
Hoe kunnen we je helpen?
Vraag het ons nu