Overslaan en naar de inhoud gaan

Quivvy is een Preferred Podio Partner, die bedrijven van elke omvang helpt slimmer, beter, sneller & efficiënter te werken, door Citrix Podio binnen hun organisatie te implementeren.

Wij zijn een team van experts dat uw bedrijf kan helpen bij het vinden van een meer 'lean, mean & clean' manier van werken, dankzij de ongeziene flexibiliteit van Podio. Met Podio is het zeker niet one-size-fits-all.

Podio is een flexibel online samenwerkingsplatform dat al uw werk en communicatie centraliseert in één sterke tool met eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Verbind uw bedrijfsprocessen, voeg aangepaste workflows en tijdbesparende automatiseringen toe.

Via onze spin-off QuivvyTools.com ontwikkelen wij geavanceerde Podio-extensies om het maximum uit Podio te halen, zoals onze eigen QuivvyTools Architecture 360° Tool.

Quivvy blijft elke dag groeien dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Wij zijn actief in vele sectoren voor zowel profit- als non-profitbedrijven, zoals e-commerce, productie, zakelijke dienstverlening, consumentenproducten,...

Het Quivvy Team

MIKE DEMUNTER

MIKE DEMUNTER

CEO

SILVESTER VERMOOTE

SILVESTER VERMOOTE

Business Developer

BAVO DE COOMAN

BAVO DE COOMAN

Creative Allrounder

THOMAS HYSSELINCKX

THOMAS HYSSELINCKX

Lead Developer

TOMAS BRACKE

TOMAS BRACKE

API developer

NICOLAS ROEGIERS

NICOLAS ROEGIERS

Podio Consultant

Hoe kunnen wij je helpen?
Vraag het ons nu